onsdag 5 oktober 2011

Kattleksak



Den ena tissen, Basse, har fått för sig att han ska sitta och psykjama vid dörren, lagom tills vi är klara med allt som att laga mat, diska osv. Vi landar fint i soffan, för att bara vara, då börjar det.
Å det är låååånga AAAAAljud och OOOOOljud och olika olyckliga, svaga, gnällade, entoniga jamljud ur den där lilla kattstrupen. Han lät så före Kaspers tid, men sen när Kasper kom in i bilden så slutade det. Men nu har det alltså börjat igen. Å det kan inte ha något å göra med landetvistelsen, för det började flera veckor efter det.

Så nu har jag köpt en laserpenna för honom att jaga, små gummibollar att jabba med, men den enda som leker med det är Kasper, ja inte bollarna då men laserpenna går han bananas på, som att han tror att han är kattunge fortfarande. Men så igår, när Basse började sin klagan, så fick jag fart på honom med laserpennan, jädrar va han laddade ur och tyckte det va skitkul. Matte vart supernöjd.

Appropå gummibollarna, så tyckte Kasper att det var roligare med en avklippt plastbit från en förpackning som han jagade helt galet över hela lägenheten, japp, så är det.
Sen har dom små grå möss, men det kan vara svårt att få igång Basse och ofta kommer som sagt Kasper och tar över allt, då han är så lekfull och Basse ser stött ut vänder ryggen till.
Den övre bilden tycker jag är så söt. Kasper hatar dammsugaren, så han tar skydd bakom en kolugn Basse.
Den undre är Kasper i sitt esse.

Men, skam den som ger sig ;-)

2 kommentarer:

  1. Min kisse fullkomligen ääälskade att spela pingis - så den bollen fick han lajja ohämmat med emellanåt men man fick inte glömma att ta tillbaka den frammåt natten för annars höll han hela familjen vaken...:)

    Tomma kartonger (typ cornflakes o andra som var "lagom" trånga) och garnboll i lång gummisnodd fäst i takkrok för lampa var en annan favorit som lät mindre..

    SvaraRadera
  2. det det gå för mig någon gång???
    vad är det för fel?

    SvaraRadera